«Έλα να ζήσεις το καλοκαίρι αλλιώς» – Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – FollowSunday

«Έλα να ζήσεις το καλοκαίρι αλλιώς»

Πληροφορίες

  • Τίτλος: «Έλα να ζήσεις το καλοκαίρι αλλιώς»
  • Πελάτης: Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
  • Ημερομηνία: Ιούνιος 2020
  • Κοινοποιήστε:

Περιγραφή

Ζητούμενο

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου μας ανέθεσε να δημιουργήσουμε μια προωθητική καμπάνια για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου ώστε να προσελκύσει Έλληνες επισκέπτες το κρίσιμο καλοκαίρι του 2020. Στο πλαίσιο αυτό δημιουργήσαμε το concept της καμπάνιας και αναλάβαμε την παραγωγή μιας σειράς από βίντεο που παρουσίαζαν τις ομορφιές των νησιών μέσα από τα μάτια ανθρώπων που όλοι γνωρίζουμε και κατάγονται από εκεί.

Στρατηγική/ Διαδικασία υλοποίησης

Αρχικά επιλέξαμε και προσεγγίσαμε διάσημα πρόσωπα που κατάγονται από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, που πρόθυμα δέχτηκαν να συμμετέχουν με μόνο κίνητρο την αγάπη τους για τον τόπο καταγωγής τους.

Η δημιουργία των βίντεο, τα οποία απαιτούσαν να γίνουν γυρίσματα, δεν ήταν εύκολη υπόθεση σε μια περίοδο που οι μετακινήσεις και οι συναθροίσεις ήταν περιορισμένες. Έπρεπε να σκεφτούμε δημιουργικά και να βρούμε λύσεις σε πολλά τεχνικά θέματα.

Καταλήξαμε σε ένα concept που δεν απαιτούσε από τους συμμετέχοντες να μετακινηθούν από τον χώρο τους. Χρησιμοποιήσαμε τα νέα μέσα, τα smartphones και μια εικαστική προσέγγιση που παραπέμπει στα Social Media και την εμπειρία χρήστη που προσφέρουν.

Τα βίντεο δημιουργήθηκαν με βάση τις τηλεοπτικές προδιαγραφές και στη συνέχεια προσαρμόστηκαν στα Social Media. Προβλήθηκαν σε περιφερειακά και πανελλαδικά τηλεοπτικά κανάλια, καθώς και διαδραστικά, μέσω της πλατφόρμας της Verizon.

Υλοποίηση

Concept, & video production: Παύλος Αβαγιανός
Production management: Κυριακή Ιατροπούλη

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image